MOTION PÅ ARBEJDSPLADSEN

Undersøgelser viser, at motion på arbejdspladsen giver:

 • Større medarbejderengagement

 • Bedre samarbejde mellem arbejdspladsens afdelinger

 • Større arbejdsglæde blandt medarbejdere

 • Bedre fysisk og psykisk arbejdsmiljø

 • Lavere sygefravær

Træn med dine kollegaer. Få de første 12 uger for kun 5.045,- pr.mnd (normalpris 7.195,-)  Spar 30%

  EHFA CERTIFCEREDE TRÆNERE

  Træning på arbejdspladsen

  DET FÅR I MED ET MOTIONSHOLD PÅ DIN ARBEJDPLADS

  Fordi vores motionshold er specielt udviklet til firmaer og organisationer, kan jeres træning foregå på jeres arbejdsplads eller hos Sporting Health Club på fire lokationer i København.

  Vores motionshold indeholder bl.a.:

  • 2 gange holdtræning om ugen efter principperne om funktionel træning eller anden disciplin efter eget valg f.eks. crossfit, løb eller boksning

  • Leveringsgaranti

  • Facebookgruppe

  • Løbende kvalitativ og kvantitativ dataindsamling

  • Mulighed for månedlige sundhedschallenge på arbejdspladsen

  • Performancetests og fedtprocentsmålinger

  • Nem opstart uden den store planlægning

  JA TAK, VI VIL GERNE HAVE MINDRE SYGEFRAVÆR

  Tryk på knappen for en uforpligtende samtale.

  DET SIGER DELTAGERNE PÅ VORES HOLD

  ““Helt igennem en game changer for mig!!!””

  ***

  “Det har været en gave, som jeg måske ikke helt vidste, jeg ønskede mig så meget:) Tak for et rigtig godt forløb med smil, sved, latter og ny energi:)”

  ***

  “Jeg kan nu rejse mig op fra liggende stilling uden at skulle rulle om på siden. Jeg har ikke haft ondt i ryggen i 5 mdr. Det har været fantastisk at få kendskab til øvelser, man selv kan udføre med meget små rekvisitter.”

  ***

  “Det har været et godt forløb. Et af mine mål var at komme tættere på andre kolleger, og det er jeg kommet.”

  ***

  “Det har været super sjovt og skabt en god energi blandt deltagerne.”

  JA TAK, VI VIL GERNE VÆRE MERE PRODUKTIVE

  Tryk på knappen for en uforpligtende samtale.

  OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Hvad gør vi, hvis vi ikke har træningsfaciliteterne?

  Vores holdtræning er designet, så I ikke behøver at have et smart motionsrum eller ligende for at deltage. I kan udføre træningen alle steder. Det kan være et kontorlokale, en parkeringsplads, en kantine eller en nærtliggende park. Vi har erfaring med lidt af hvert. Hvis I ønsker det, har I også mulighed for at træne på en af vores samarbejdspartners 4 lokationer i København. Vi har også App, som gør det muligt for jeres kollegaer at træner derhjemme

  Hvad gør vi, hvis vi ikke har badefaciliteter?

  Hvis I ikke har badefaciliteter på jeres arbejdsplads, anbefaler vi, at lægge træningen som forlængelse af arbejdsdagen. På den måde kan I bade derhjemme, når træningen slutter. Eller I kan udnytte en af vores 4 lokationer i København

  Hvad gør vi, hvis vi ikke har det nødvendige udstyr?

  Fordi mange af vores kunder ikke har lyst til at købe træningsudstyr, har vi tilrettelagt træningen, så det ikke behøves. I vil udføre træningen med kropsvægt og vores medbragte elastikker. Vi vil dog anbefale jer, at I efter et styk tid investerer i en kettlebellpakke, som vi kan sælge jer til en favorable pris.

  Hvordan samler vi nok deltagere til holdet?

  Det er vigtigt for os, at I kan samle så mange deltagere som muligt. Derfor tilbyder vi at komme ud på jeres arbejdsplads og holde et oplæg eller lign., så I kan få fyldt holdet. Vi har dog intet minimums antal af deltagere på vores hold.

  Jeg synes Firmafit er for dyrt, kan I give et nedslag i prisen?

  Hvis du synes, at Firmafit er for dyr til din virksomhed, så har vi udviklet en app, der kan gøre træningen meget billigere for dine kollegaer. Udfyld formularen, så komer vi ud til jer og fortæller mere om denne.

  Kan det betale sig at få firmatræning?

  Det kan være, at du oplever Firmafit som dyrt, men vidste du at de penge, du investere i sundhed giver mellem 2-12x igen i følge sundhedsstyrelsen? Det kan derfor ikke betale sig at lade være. Som om det ikke var nok, er Firmafit et af de billigste altertantiver på markedet. Vi er i gennemsnit 35% billigere end vores nærmeste konkurenter.

  Hvordan løser I, at vores medarbejdere er på forskellige fysiske niveauer?

  Det er ingen hemmelighed, at medarbejderne på en arbejdsplads tit har vidt forskellige fysiske niveauer. Derfor forgår vores holdtræning næsten altid på tid. Det betyder, at hver deltager har mulighed for at udføre en givent øvelse i sit tempo. På den måde får både den fitte og den mindre fitte udbytte af træningen. På større arbejdspladser har vi mulighed for at dele deltagerne op i flere hold.

  Hvorfor skulle i være bedre, end abonnementet til det lokale fitnesscenter?

  Der er stor forskel på at træne på egen hånd i et lokalt fitnesscenter og træne sammen med kollegaer i trykke rammer. Når du træner med kollegaer, har du nogle der støtter op om dig, du har nogle som motiverer dig og nogle du ikke vil svigte. Det sammen kan siges om træneren. Træneren er uddannet til at motivere og skabe de bedste rammer for, du når dine mål. Det betyder at folk, der udnytter sig af holdtræning på arbejdspladsen ofte kommer til træningen hvergang i modsætning til det lokale fitnesscenter.

  Vores medarbejdere har ikke tid’, hvordan vil I få dem til at træne?

  Når du lægger din træning i forlængelse af arbejdstiden, sparer du rigtig meget tid. En normal fitnessgænger bruger ofte oceaner af tid på transport frem og tilbage fra sit fitnesscenter. Den transporttid er sparet væk.  Derudover får du mere energi i hverdagen, og de opgaver, der normalt virker uoverskuelige, går som en leg.

  Vi har allerede et lavt sygefravær, hvorfor har vi brug for jeres ydelse?

  I har måske allerede lavt sygefravær og energiske medarbejdere. Men betyder det, at det ikke kan blive bedre? Vidste du desuden, at der er mange andre fordele ved motion på arbejdspladsen, f.eks.:  At være en attraktiv arbejdsplads, som kan fastholde og tiltrække gode medarbejdere, godt image blandt kunder og i det lokale miljø og øget produktivitet.

  Hvad gør vi, hvis vi ikke kan binde os til et langt forløb?

  Vores bindingsperiode er relativ kort. Hvis I efter 12 uger ønsker at fortsætte, binder I jer kun for løbende måned+en måned.

  JA TAK, JEG VIL GERNE HAVE MOTION PÅ MIN ARBEJDSPLADS

  Tryk på knappen for en uforpligtende samtale.

  motion på arbejdspladsen
  Investér i din medarbejder