SLIP AF MED UOPLAGTE OG TRÆTTE KOLLEGAER

Kvalificeret og effektiv arbejdskraft er hjørnestenene i en konkurrencedygtig og innovativ virksomhed, og I har sikkert også mange kompetente medarbejdere med masser af visioner. I har bare én udfordring. Det er rigtigt svært at få dem til at holde energien oppe og sygefraværet nede.

Men vidste du, at motion på arbejdspladsen kan løse jeres udfordring?

Undersøgelser viser, at motion på arbejdspladsen giver:

 • Større medarbejderengagement

 • Bedre samarbejde mellem arbejdspladsens afdelinger

 • Større arbejdsglæde blandt medarbejdere

 • Bedre fysisk og psykisk arbejdsmiljø

 • Lavere sygefravær

Med andre ord, motion på arbejdspladsen øger effektiviteten.

Gør noget ved dit problem nu, og book et motionshold på din arbejdsplads. Eller fortsæt som du plejer indtil filmen knækker. Valget er dit!

Priser fra 4.795 pr. mnd

JA TAK, VI VIL GERNE I GANG MED TRÆNINGEN

Tryk på knappen for en uforpligtende samtale.

EHFA CERTIFCEREDE TRÆNERE

Firma fit

DET FÅR I MED ET MOTIONSHOLD PÅ DIN ARBEJDPLADS

Fordi vores motionshold er specielt udviklet til firmaer og organisationer, kan jeres træning foregå på jeres arbejdsplads eller hos Sporting Health Club på fire lokationer i København.

Vores motionshold indeholder bl.a.:

 • Holdtræning efter principperne om funktionel træning eller anden disciplin efter eget valg

 • Leveringsgaranti

 • Facebookgruppe

 • Løbende kvalitativ og kvantitativ dataindsamling

 • Mulighed for månedlige sundhedschallenge på arbejdspladsen

 • Løbende tests og fedtprocentsmålinger

Priser fra 4.795 pr. mnd

JA TAK, VI VIL GERNE I GANG

Tryk på knappen for en uforpligtende samtale.

DET SIGER DELTAGERNE PÅ VORES HOLD

““Helt igennem en game changer for mig!!!””

***

“Det har været en gave, som jeg måske ikke helt vidste, jeg ønskede mig så meget:) Tak for et rigtig godt forløb med smil, sved, latter og ny energi:)”

***

“Jeg kan nu rejse mig op fra liggende stilling uden at skulle rulle om på siden. Jeg har ikke haft ondt i ryggen i 5 mdr. Det har været fantastisk at få kendskab til øvelser, man selv kan udføre med meget små rekvisitter.”

***

“Det har været et godt forløb. Et af mine mål var at komme tættere på andre kolleger, og det er jeg kommet.”

***

“Det har været super sjovt og skabt en god energi blandt deltagerne.”

JA TAK, VI VIL GERNE TRÆNE

Tryk på knappen for en uforpligtende samtale.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad gør vi, hvis vi ikke har træningsfaciliteterne?

Vores holdtræning er designet, så I ikke behøver at have et smart motionsrum eller ligende for at deltage. I kan udføre træningen alle steder. Det kan være et kontorlokale, en parkeringsplads, en kantine eller en nærtliggende park. Vi har erfaring med lidt af hvert.

Hvad gør vi, hvis vi ikke har badefaciliteter?

Hvis I ikke har badefaciliteter på jeres arbejdsplads, anbefaler vi, at lægge træningen som forlængelse af arbejdsdagen. På de måde kan I bade derhjemme, når træningen slutter

Hvad gør vi, hvis vi ikke har det nødvendige udstyr?

Fordi mange af vores kunder ikke har lyst til at købe træningsudstyr, har vi tilrettelagt træningen, så det ikke behøves. I vil udføre træningen med kropsvægt og vores medbragte elastikker. Vi vil dog anbefale jer, at I efter et styk tid investerer i en kettlebellpakke, som vi kan sælge jer til en favorable pris.

Hvordan samler vi nok deltagere til holdet?

Det er vigtigt for os, at I kan samle så mange deltagere som muligt. Derfor tilbyder vi at komme ud på jeres arbejdsplads og holde et oplæg eller lign., så I kan få fyldt holdet. Vi har dog intet minimums antal af deltagere på vores hold.

Jeg synes Firmafit er for dyrt, kan I give et nedslag i prisen?

Det kan være, at du oplever Firmafit som dyrt, men vidste du at de penge, du investere i sundhed giver mellem 2-12x igen i følge sundhedsstyrelsen? Det kan derfor ikke betale sig at lade være. Som om det ikke var nok, er Firmafit et af de billigste altertantiver på markedet. Vi er i gennemsnit 35% billigere end vores nærmeste konkurenter.

Hvordan løser I, at vores medarbejdere er på forskellige fysiske niveauer?

Det er ingen hemmelighed, at medarbejderne på en arbejdsplads tit har vidt forskellige fysiske niveauer. Derfor forgår vores holdtræning næsten altid på tid. Det betyder, at hver deltager har mulighed for at udføre en givent øvelse i sit tempo. På den måde får både den fitte og den mindre fitte udbytte af træningen. På større arbejdspladser har vi mulighed for at dele deltagerne op i flere hold.

Hvorfor skulle i være bedre, end abonnementet til det lokale fitnesscenter?

Der er stor forskel på at træne på egen hånd i et lokalt fitnesscenter og træne sammen med kollegaer i trykke rammer. Når du træner med kollegaer, har du nogle der støtter op om dig, du har nogle som motiverer dig og nogle du ikke vil svigte. Det sammen kan siges om træneren. Træneren er uddannet til at motivere og skabe de bedste rammer for, du når dine mål. Det betyder at folk, der udnytter sig af holdtræning på arbejdspladsen ofte kommer til træningen hvergang i modsætning til det lokale fitnesscenter.

Vores medarbejdere har ikke tid’, hvordan vil I få dem til at træne?

Når du lægger din træning i forlængelse af arbejdstiden, sparer du rigtig meget tid. En normal fitnessgænger bruger ofte oceaner af tid på transport frem og tilbage fra sit fitnesscenter. Den transporttid er sparet væk.  Derudover får du mere energi i hverdagen, og de opgaver, der normalt virker uoverskuelige, går som en leg.

Vi har allerede et lavt sygefravær, hvorfor har vi brug for jeres ydelse?

I har måske allerede lavt sygefravær og energiske medarbejdere. Men betyder det, at det ikke kan blive bedre? Vidste du desuden, at der er mange andre fordele ved motion på arbejdspladsen, f.eks.:  At være en attraktiv arbejdsplads, som kan fastholde og tiltrække gode medarbejdere, godt image blandt kunder og i det lokale miljø og øget produktivitet.

Er det ikke dyrt og besværligt at komme i gang?

Hos Firmafit er det både let og billigt at komme i gang. Vi giver den første 4 uger gratis og derfra kan I tage stilling til, om det er noget for jer. Vi hjælper jer med at samle deltagere, og alt træning foregår på jeres adresse, så I ikke skal tænke på indviklet planlægning og transport.

Hvad gør vi, hvis vi ikke kan binde os til et langt forløb?

Vores bindingsperiode er relativ kort. Hvis I efter endt prøveforløb ønsker at fortsætte binder I jer tre måneder. Derefter ryger I over på en abonnementløsning, hvor opsigelsen er løbende måned+en måned. I har også mulighed for at købe 12 ugers træningsforløb, de såkaldte bootcamps. Her binder i jer til de 12 uger.

JA TAK, VI VIL GERNE HAVE MOTION PÅ VORES ARBEJDSPLADS

Tryk på knappen for en uforpligtende samtale.

motion på arbejdspladsen
Investér i din medarbejder